fbpx
Hoppa till innehåll

Kurs om märkning och annan livsmedelslagstiftning – Göteborg

Du som arbetar på ett av Livsmedelsföretagens medlemsföretag är välkommen på en kostnadsfri halvdagskurs om märkning och annan livsmedelslagstiftning. Ulrika Ehrhardt och Marie Rydén från Livsmedelsföretagen kommer ge en överblick över nyheterna inom dessa områden och ni får också tillfälle att träffa branschkollegor.

Kurstillfällena kommer att vara kl 13-16 följande datum och orter:

30 januari i Stockholm, Näringslivets hus
1 februari i Umeå, Hotel Aveny
6 februari i Göteborg, Centralhuset konferens
7 februari i Malmö, Slagthuset

Preliminärt program:

13.00-13.20 Registrering, kaffe/the
13.20-14.30 Nyheter märkning
14.30-14.45 E-handel/distansförsäljning/digital information: diskussion
14.45-15.00 Fikapaus
15.00-16.00 Nyheter om tillsatser, främmande ämnen, ny riskklassningsmodell, förpackningar/kontaktmaterial.

Observera att praktisk information skickas ut någon vecka före kursen.

Vid ev förhinder, meddela medlem@li.se så snart som möjligt!

6
feb
6 februari 2024
Centralhuset Konferens, First Hotel G, Nils Ericsonplatsen 4

Ulrika Ehrhardt

Expert livsmedel och lagstiftning

Ulrika arbetar med livsmedelslagstiftning, märkning, allergifrågor och livsmedel för särskilda näringsändamål. I detta ingår bl a att bistå medlemsföretagen med rådgivning, ha en tät dialog med relevanta myndigheter, hålla i utbildningar och regelbundet stämma av aktuella och kommande frågor med Livsmedelsföretagens egna referensgrupper. Ulrika är legitimerad apotekare till utbildningen, och hon har jobbat med livsmedelslagstiftning sedan 1991. Först var hon på Livsmedelsverket i nästan åtta år och därefter har hon varit på Livsmedelsföretagen.

Mer i kalendern