Cajsa Warg-priset: En kväll i kokbokens och matglädjens tecken
Den 11 november på restaurang Omaka i Stockholm delades det första Cajsa Warg-priset ut. Den lyckliga vinnaren blev kocken och krögaren Paul Svensson med boken Frukt & Bär A-Ö. Stämningen var på topp bland de 130 gästerna, och här hittar du film och bilder från kvällen.
Det är Livsmedelsföretagen som står bakom Cajsa Warg-priset, ett nyinstiftat litteraturpris som skapats för att premiera högkvalitativa kokböcker, underlätta för konsumenterna att hitta de bästa titlarna och främja det goda samtalet om mat och dryck. Den första vinnaren av Cajsa Warg-priset och utmärkelsen Årets kokbok blev kocken och krögaren Paul Svensson med boken Frukt & Bär A-Ö, utgiven på Bonnier Fakta. Paul Svensson belönades med 100 000 kr och ett exklusivt köksredskapskit från Nouie, läs mer om priset och vinnaren här.
130 gäster var på plats för prisceremonin och här nedanför hittar du en kort film och ett urval av bilder från kvällen. Om du vill se fler bilder eller använda någon av dem kan du höra av dig till daniel.emilson@li.se.