Hur kan livsmedelssektorn möta de globala vattenutmaningarna och bidra till Agenda 2030?
Med utgångspunkt i det globala målet inom Agenda 2030 som handlar om att säkerställa tillgång till och hållbar vatten- och sanitetsförvaltning för alla, arrangerar Livsmedelsföretagen ett seminarium tillsammans med SIWI – Stockholm International Water Institute. Syftet är att lyfta fram best practise från livsmedelssektorn.
Program
09.00 Hur långt har vi kvar innan vi når det globala målet om rent vatten? Karin Glaumann, programansvarig, Swedish Water House, SIWI
09.15 Vattenförvaltning i Marks and Spencers leverantörskedja, Amanda Curtis, Senior Plan A Environment Manager, Marks and Spencer
09.35 Unilevers vattenstrategi, Jonathan Gill, Global Partnerships & Advocacy Manager, Chief Sustainability Office, Unilever
09.55 Vikten av att agera gemensamt på lokal nivå, Christian Frutiger, Global Head of Public Affairs, Nestlé
10.15 Diskussion
Mer information finns här
När: Onsdagen den 30 augusti 2017
Tid: 09.00 – 11.00
Var: Kungl. Skogs- & Lantbruksakademien, Drottninggatan 95B, Stockholm
Anmälan: Klicka här för att registrera dig
Kontakt: Karin Glaumann