Webbinarium: Innovation i livsmedelskedjan – vilka utmaningar möter företagen?
Under vintern genomför Sweden Food Arena ett antal analyser om hur innovation kan öka i livsmedelskedjan. Torsdagen 11 mars kl 12.00-12.55 presenterar Lars-Åke Pettersson, forskare vid Jönköpings högskola, en GAP-analys som beskriver hindren för ökad innovation i livsmedelskedjan.
Den aktuella studien ingår i projektet ”Livsmedelskedjan som utvecklingsarena” som finansieras av Vinnova. Den är, tillsammans med andra analyser som görs i projektet, viktigt underlag till de förslag Sweden Food Arena kommer lägga fram i april om hur samarbetet kan stärkas i livsmedelskedjan för att förbättra förmåga till innovation och vilka policyverktyg som kan behövas. Under våren kommer fler rapporter att presenteras.
Läs mer om projektet här. Där finns även fler kunskapsrapporter samlade.
Tid, plats och anmälan
Torsdagen 11 mars kl 12.00-12.55. Digital länk skickas ut innan mötet.
Anmäl dig genom formuläret på Sweden Food Arenas hemsida: https://swedenfoodarena.se/webbinarium-innovation-i-livsmedelskedjan/