Trendkoll 2025
Den 13:e februari 2025 bjuder Livsmedel i Fokus in till sitt årliga trendseminarium. Årets tema är "Glappet mellan rekommendationer och verklighet".
Hur ser glappen ut mellan alla råd och rekommendationer kring livsmedel och verkligheten? Vilka tankar och åtgärder är på frammarsch för att hitta fram till gemensamma mål om en hållbar och hälsosam livsmedelsbransch? På Livsmedel i Fokus Trendkoll 2025 får du lyssna på talare med olika expertiskunskaper som guidar dig genom en dag fullspäckad av inspiration och ny kunskap.
Bland talarna åtefinns Anna Rosling Rönnlund, Författare & Grundare av Gapminder Foundation, Richard Tellström, Etnolog, måltidsforskare & författare, Anna Henning Moberg, Verksamhetschef på Torsåker gård/Axfoundation, Victoria Voss, Head Of Sustainability på Kavli, Isabel Moretti, VD på Svenskt Kött och många fler.
Programmet uppdateras löpande.
Mer info och anmälan hittar du på Livsmedel i Fokus hemsida HÄR.