Boka Livsmedelsföretagens experter till Almedalen

Behöver du personer med expertkunskap inom livsmedel och livsmedelsproduktion till ditt evenemang i Almedalen? Eller vill du boka ett personligt möte? Varmt välkommen att kontakta våra kollegor som är på plats under Almedalsveckan 2024.

Den klassiska politikerveckan i Visby närmar sig med stormsteg. Den 26 juni arrangerar Livsmedelsföretagen två seminarier om viktiga frågor för svensk livsmedelsproduktion med efterföljande mingel, och det kan du läsa mer om här.

Flera av våra kollegor kommer att vara på plats i Almedalen och är tillgängliga för paneldebatter, seminarium och personliga möten. Du hittar deras kontaktuppgifter och respektive expertområden här nedanför.

Svensk livsmedelsproduktion

Björn Hellman

VD
Skicka e-post till Björn
08-762 65 01, 070-934 90 15

Ekonomi och konjunktur

Carl Eckerdal

Chefekonom
Skicka e-post till Carl
08-762 61 96, 070-497 11 98

Forskning och nutrition

Elisabet Rytter

Forsknings- och nutritionsansvarig

Hållbarhet och livsmedelslagstiftning

Sara Sundquist

Näringspolitisk expert
Skicka e-post till Sara
08-762 65 46, 070-996 90 44

Kompetensförsörjning

Karin Thapper

Ansvarig kompetensförsörjning
Skicka e-post till Karin
08-762 65 38, 070-377 97 39

Totalförsvar och försörjningsförmåga

Patrik Strömer

Näringspolitisk expert

Livsmedelsexport och handelspolitik

Rasmus Bäckström

Ansvarig exportfrågor
Skicka e-post till Rasmus
08-762 65 34, 070-756 21 41

Arbetsrättsfrågor och avtalsrörelse

Linnéa Eriksson

Arbetsrättsjurist och förhandlare

Kommunikation och näringspolitik

Jimmy Sandell

Kommunikations- och näringspolitisk chef
Skicka e-post till Jimmy
08-762 65 02, 073-355 06 07

Glad livsmedelsgeneralist

Daniel Emilson

Presschef
Skicka e-post till Daniel
08-762 65 13, 076-275 83 60