Förhandlingschefen informerar: Anmälan öppen till höstens utbildningar

Hösten är på intåg i vårt avlånga land och vad passar då inte bättre än att börja hösten med vidareutbildning. Livsmedelsföretagens förhandlingschef Henrik van Rijswijk informerar här om några av alla de matnyttiga kurser och utbildningar som arrangeras de kommande månaderna.

Henrik van Rijswijk:

Den 8 oktober 2024 håller mina kollegor Alexander Iliev och Hanna Bergström en digital upplaga av Livsmedelsföretagens utbildning Arbetsrätt 1. Kursen håller på under en heldag och syftar till att ge kunskaper inom de viktigaste delarna av arbetsrätten. De lagar och områden som behandlas är främst medbestämmandelagen och förhandling, förtroendemannalagen, arbetstider och anställnings ingående och upphörande. Under kursen kommer både Livsmedelsavtalet och Tjänstemannaavtalet att belysas samt övrig relevant arbetsrättslig lagstiftning. Kursen riktar sig till dig som jobbar med personalfrågor som exempelvis HR, chefer och arbetsledare. För att bidra till ökade kunskapsnivåer och vidareutbildning erbjuder vi just nu Arbetsrätt 1 till ett rabatterat pris om endast 1 900 kr exklusive moms.

Anmäl dig till Arbetsrätt 1

Den 24 oktober 2024 håller vår arbetsmiljöexpert Heléne Eklöf en arbetsmiljöutbildning för chefer, denna gång förlagd till Örebro. Kursen riktar sig till chefer och arbetsledare på alla nivåer inom företaget och är lika passande för dig som vill fräscha upp dina tidigare arbetsmiljökunskaper som för dig som helt saknar arbetsmiljöutbildning. För pris och anmälan; se Livsmedelsföretagens hemsida under kalendern.

Anmäl dig till Arbetsmiljö för chefer

Mot bakgrund av den nya anställningsformen etableringsjobb vill jag även passa på att tipsa om att jag tillsammans med min kollega Nina Lannsjö håller i en kostnadsfri arbetsgivarträff med temat etableringsjobb den 24 september 2024 kl. 09.00-11.30. Arbetsgivarträffen kommer att hållas digitalt och riktar sig till HR-personal och/eller företagsledning som arbetar med och vill lära sig mer om dessa frågeställningar.

Anmäl dig till Arbetsgivarträff – Tema Etableringsjobb

Är du eller någon kollega intresserad av att delta vid höstens utbildningar och arbetsgivarträff gå in och anmäl er i länkarna ovan eller i kalendern på Livsmedelsföretagens hemsida. I kalendern hittar ni samtliga kurser, träffar och utbildningar som vi arrangerar i höst. Väl mött!

Till kalendern

Henrik van Rijswijk, förhandlingschef

Henrik van Rijswijk

Förhandlingschef
Skicka e-post till Henrik
08-762 65 40, 076-822 65 40