Hur kan livsmedelssektorn möta de globala vattenutmaningarna och bidra till Agenda 2030?
Med utgångspunkt i det globala målet inom Agenda 2030 som handlar om att säkerställa tillgång till och hållbar vatten- och sanitetsförvaltning för alla, arrangerar Livsmedelsföretagen ett seminarium tillsammans med SIWI – Stockholm International Water Institute. Syftet är att lyfta fram best practise från livsmedelssektorn.
![](https://www.livsmedelsforetagen.se/app/uploads/2017/08/vattenseminarium-633x422.jpg)
Program
09.00 Hur långt har vi kvar innan vi når det globala målet om rent vatten? Karin Glaumann, programansvarig, Swedish Water House, SIWI
09.15 Vattenförvaltning i Marks and Spencers leverantörskedja, Amanda Curtis, Senior Plan A Environment Manager, Marks and Spencer
09.35 Unilevers vattenstrategi, Jonathan Gill, Global Partnerships & Advocacy Manager, Chief Sustainability Office, Unilever
09.55 Vikten av att agera gemensamt på lokal nivå, Christian Frutiger, Global Head of Public Affairs, Nestlé
10.15 Diskussion
Mer information finns här
När: Onsdagen den 30 augusti 2017
Tid: 09.00 – 11.00
Var: Kungl. Skogs- & Lantbruksakademien, Drottninggatan 95B, Stockholm
Anmälan: Klicka här för att registrera dig
Kontakt: Karin Glaumann
![](https://www.livsmedelsforetagen.se/app/uploads/2023/11/jimmy-sandell-5-web-scaled-e1701098992227-450x450.jpg)