Dags för årets stora livsmedelsevent – ”Så kan Sverige bli världens bästa matland” – Anmäl dig till Matdagen redan idag!
På Matdagen den 3 maj tar vi reda på hur Sverige kan bli en mat- och dryckesnation i den absoluta världstoppen. Hur bygger vi fler internationellt kända varumärken? Hur kan vi öka exporten av svensk mat, sprida svenska matvanor och bli ett attraktivt resmål för mat- och dryckesentusiaster från hela världen? Vilken roll spelar ny teknik och nya konsumtionsmönster? Och vad tänker politikerna göra för att främja den svenska livsmedelsindustrin?
Årets upplaga av Matdagen äger rum den 3 maj och startar traditionsenligt på förmiddagen med årsstämma för våra medlemmar. På eftermiddagen inleds programmet där du bland annat får möta Mikael Damberg, närings- och innovationsminister, Jon Hillgren, vd och grundare Hernö Gin, Christofer Fjellner, Europaparlamentariker, Anna-Kajsa Lidell, grundare Food For Progress, Marcus Oscarsson, politisk kommentator på TV4, och många fler spännande profiler!
När eftermiddag övergår i kväll blir det mingel följt av middag med framtidens svenska smaker signerad Malin Söderström. Och allting äger rum i Moderna Museets vackra lokaler på Skeppsholmen mitt i Stockholm.
Förra året tog biljetterna till Matdagen slut fort. Vill du vara säker på att få plats, anmäl dig redan idag.
Här kan du se hela programmet och anmäla dig.
Vi ses på Matdagen torsdagen den 3 maj!
Lars Appelqvist
Styrelseordförande, Livsmedelsföretagen