fbpx
Hoppa till innehåll

7 av 10 svenskar kände ingen oro för att inte kunna få tag på livsmedel under coronakrisen

Tog maten slut? Nej, långt ifrån. Trots en av de värsta kriserna i modern tid fortsatte den svenska livsmedelsindustrin att fylla butikshyllorna med mat och dryck. 22 procent av svenskarna uppger att de hamstrade, men någon långvarig livsmedelsbrist uppstod aldrig. Och en stabil majoritet, 56 procent, känner sig trygg med den svenska livsmedelsförsörjningen, visar Livsmedelsföretagens undersökning.
Arbetsmiljöverket

Arbetsmiljöverket genomför tillsyn av förebyggande av smittorisker

Arbetsmiljöverket kommer under sommaren att inspektera hur arbetsgivare förebyggande hanterar smittorisker. Om du är företrädare för ett livsmedelsföretag och känner behov av uppdatering av ert arbetsmiljöarbete, undrar hur ni bäst förbereder er inför en inspektion eller har andra frågor ska du inte tveka att kontakta Livsmedelsföretagens arbetsmiljöexpert Heléne Eklöf för rådgivning och vägledning.