fbpx
Hoppa till innehåll

Ekologiskt tappar fart men robotiseringen ökar

Trots köpstarka konsumenter på hemmamarknaden är tillväxten för svensk livsmedelsindustri fortsatt svag. Dyra råvaror fortsätter pressa lönsamheten, den ekologiska marknaden växer alltjämt men i minskad takt och många företag investerar i automatisering för att öka effektiviteten och få ner kostnaderna. Det är några av slutsatserna i chefekonom Carl Eckerdals analys av läget för svenska livsmedelsproducenter andra kvartalet 2017.

Blockutbildning i Stockholm 28-30 november

28-30 november arrangeras årets sista blockutbildning i Stockholm inom områdena arbetsrätt (28 november), kollektivavtal (29 november) och arbetsmiljö (30 november). Utbildningen täcker de viktigaste delarna som du som arbetsgivare behöver ha kunskap om. Varje block är en heldag och kursledare är Livsmedelsföretagens egna jurister/förhandlare och vår arbetsmiljöexpert. Du kan välja vilja dagar du vill gå utefter dina behov. Här hittar du mer information om blockutbildningen och anmälningsformulär.